Tort 3 feluri de ciocolata
Dupa aceasta reteta. O minunatie de tort :X
Blatul:
- 60 g de migdale pudra
- 100 g zahar pudra (60+40)
- 20 g cacao
- 4 albusuri
- un varf de sare
Blatul:
- 60 g de migdale pudra
- 100 g zahar pudra (60+40)
- 20 g cacao
- 4 albusuri
- un varf de sare
Cuburi de lapte
Dupa aceasta reteta.Este o prajitura foarte buna si puffy.
Ingrediente:

- un pachet foi de pandispan, de cacao(eu am gasit cu 3 foi)
Crema de lapte:
- 1 litru lapte
- 100 g. amidon
- 4 linguri zahar
- 100 g. ciocolata alba
- 250 g. margarina la temp. camerei
- 150 g. zahar pudra
Glazura:
- 200 g. ciocolata cu lapte
- 5 linguri cu lapte
- 3 linguri cu zahar
- 150 g. unt
Ingrediente:

- un pachet foi de pandispan, de cacao(eu am gasit cu 3 foi)
Crema de lapte:
- 1 litru lapte
- 100 g. amidon
- 4 linguri zahar
- 100 g. ciocolata alba
- 250 g. margarina la temp. camerei
- 150 g. zahar pudra
Glazura:
- 200 g. ciocolata cu lapte
- 5 linguri cu lapte
- 3 linguri cu zahar
- 150 g. unt
Tort savoarea fructelor cu trandafirasi din Sugus
duminică, 28 martie 2010

Dupa aceasta reteta.
Ingrediente
*pentru blatul de piscoturi*
- 125 gr de unt topit
- 200 gr de piscoturi
*pentru crema*
- o tabla de ciocolata alba (100gr)
- 250 gr crema de branza Tartina
- 250 gr de iaurt de lamaie
- 1000 ml de frisca
- 2 plicuri de gelatina
- 100 gr de zahar
-fructe(am folosit 5 kiwi, 1 borcan de ananas si 1 borcan de caise)
*pentru decor*
-15 caramele Sugus
-5 scobitori
Etichete:
decor,
dulciuri,
sugus,
torturi,
trandafirasi
Tort de ciocolata cu banana
Dupa aceasta reteta.
Ingrediente pentru 12 felii:
- 1 blat de ciocolata cu 3 nivele (diam. 26 cm)
Crema:
- 15 g. gelatina
- 450 g. iaurt de banane
- 2 plicuri zahar vanilinat
- 6 banane de cca. 180-200 g.
- 400 ml. frisca
Ornat:
- 400 ml. frisca
- 30 g. zahar
- 20 g. ciocolata rasa
Tarta cu caise(tava mare)
Ingrediente:
3 oua
1 cana zahar
1/2 cana ulei
1 cana lapte
esenta de rom
un pic sare
zahar vanilat
praf de copt+cativa stropi de otet
aprox. 400g de faina
Savarine(12buc)
Dupa aceasta reteta.
Ingrediente:
6 oua
7 linguri de pesmet
6 linguri de zahar
1 praf de sare
frisca
un pic de gem
Ingrediente:
6 oua
7 linguri de pesmet
6 linguri de zahar
1 praf de sare
frisca
un pic de gem
Briose cu gem
Dupa aceasta reteta au iesit 12 bucati(250-260cal/buc).
Ingrediente:
2 oua
7 linguri ulei
200 g iaurt / lapte batut / sana
350 g faina
2 lingurite praf de copt
80 g zahar
virf de cutit sare
12 lingurite gem
Gogosi umplute
Ingrediente:
500g faina
un pic de ulei
jumate de cana de apa
drojdie cat o nuca
sare
2 linguri de zahar
razatura de lamaie/portocala
gem(prune, caise, piersici,capsuni..)sau fineti sau ce vreti
Abonați-vă la:
Postări (Atom)
Gatitul pentru incepatori Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino