Sarmale in foi de varza murata

miercuri, 21 decembrie 2011


Ingrediente pentru 25-30 bucati depinde de dimensiuni:

- vita de vie sau varza murata pentru sarmale
- 400-500g de carne tocata
- 1 ceapa medie
- orez cam 2/3 dintr-un pumn
- condimente: sare, piper, alte condimente
- suc de rosii/bulion
- apa

Mod de preparare:

- ceapa se curata, se spala, se toaca marunt
- orezul se alege si se spala
- se amesteca orezul, carnea tocata, ceapa si condimentele
- se spala bine vita de vie/varza murata si se impaturesc sarmalele
- restul de varza murata se toaca 
- sarmalele obtinute se introduc intr-o oala, se introduce si restul de varza murata tocata,se adauga apa cat sa le cuprinda si suc de rosii/bulion si se pun pe foc mic pana cand sunt gata 
 
 

Pofta buna!

1 comentarii:

Anonim spunea...

Arata delicios !!!

Trimiteți un comentariu

Gatitul pentru incepatori Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino