Pandispan

joi, 25 martie 2010



Dupa reteta lui love_t.
Ingrediente:

4 oua (mici sau 3 mari )
200g zahar
120g faina
zahar vanilat
coaja de la o portocala ( sau o lamaie)
4 lingurite de cacao
esenta de rom

Mod de preparare:

-se separa galbenusurile de albusuri.

-intre timp, se aprinde cuptorul la 150 de grade.
-se bat albusurile spuma, adaugand treptat zaharul si vanilie dupa gust.

-galbenusurile se amesteca cu 4 linguri de ulei, rom si un praf de sare. Cate galbenusuri, atatea linguri de ulei.

-se adauga peste albusurile spuma, galbenusurile si coaja de la o portocala potrivita.
-se adauga faina si se amesteca cu grija, sa nu se faca cocoloase.

-compozitia se imparte in 2 parti egale. O parte se lasa asa cum este iar in cealalta se adauga cacao.


-se tapeteaza tava cu hartia de copt si se toarna compozitia astfel:
1 lingura din compozitia alba, 1 lingura din compozitia cu cacao. Incepeti din mijlocul tavii si puneti toata compozitia in acelasi loc, pana cand nu mai aveti compozitie.



-se da la cuptor pentru circa 30-35 minute(incercati si cu scobitoarea)



Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteţi un comentariu

Gatitul pentru incepatori Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino