2 oua
125g unt
100g zahar pudra
125g faina
125g stafide
3 linguri apa
1 fiola esenta de rom
Mod de preparare:
-se pun stafidele intr-un bol, se adauga esenta de rom si 3 linguri de apa si le lasam minim 30 minute
Intr-un castron, punem untul taiat cubulete, adaugam zaharul pudra si le frecam spuma cu o spatula.
Adaugam apoi ouale si mixam pana se inglobeaza.
Adaugam in compozitia rezultata faina in ploaie, mixam din nou pana se incorporeaza, apoi adaugam stafidele si amestecam cu o spatula.
Dupa ce am obtinut compozitia, tapetam o tava cu hartie de copt si punem cate o lingurita din compozitie in tava la distanta de 3 cm una de alta. Le coacem in cuptorul preincalzit, la foc mediu. Cand observam ca s-au rumenit usor pe margini, le scoatem din cuptor.

*eu am adaugat si o ciocolata cu lapte pe care am dat-o pe razatoarea cea mai mare
*eu am facut o tura cu unt si una cu margarina si au iesit la fel de bune


Pofta buna!
Adaugam apoi ouale si mixam pana se inglobeaza.
Adaugam in compozitia rezultata faina in ploaie, mixam din nou pana se incorporeaza, apoi adaugam stafidele si amestecam cu o spatula.
Dupa ce am obtinut compozitia, tapetam o tava cu hartie de copt si punem cate o lingurita din compozitie in tava la distanta de 3 cm una de alta. Le coacem in cuptorul preincalzit, la foc mediu. Cand observam ca s-au rumenit usor pe margini, le scoatem din cuptor.

*eu am adaugat si o ciocolata cu lapte pe care am dat-o pe razatoarea cea mai mare
*eu am facut o tura cu unt si una cu margarina si au iesit la fel de bune


Pofta buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu