Tort de capsune

sâmbătă, 22 mai 2010



Un tort foarte fin si delicios :X .

Ingrediente:

1 blat de tort cu 2 nivele
500g branza slaba
100g zahar
2 pachetele de zahar vanilat
2 1/2 plicuri de gelatina
600ml frisca
250g capsune
200g zmeura
ciocolata rasa pentru ornat

Mod de preparare:

-branza se amesteca intr-un castron cu 100g de zahar si zaharul vanilat pana se topeste tot zaharul



-1 plic si jumatate de gelatina se pune in apa calduta si se amesteca cu branza frecata cu zahar
-se mixeaza 400ml frisca si se adauga la crema de branza


-se pune un blat de tort pe un platou si se adauga jumatate din cantitatea de crema de branza

-se taie capsunele si se pun peste crema



-se adauga cel de al doilea blat, cea de a doua jumatate de crema de branza si se niveleaza bine



-se da la rece pentru cateva ore
-zmeura se spala, se paseaza


-1 plic de gelatina se pune in apa calduta si apoi in zmeura pasata si se amesteca bine
-se mixeaza 200ml de frisca si se amesteca cu zmeura de mai sus.cu aceasta crema se acopera tortul si se da iar la rece



-se orneaza cu ciocolata rasa

*o felie:


Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Gatitul pentru incepatori Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino