Mancarica de ciuperci

marți, 30 martie 2010



Ingrediente:

800g de ciuperci
bulion
2 cepe medii, ulei
sare, piper, patrunjel

Mod de preparare:

-ciupercile se curata, se spala, se taie bucatele
-ceapa se curata, se spala si se taie.se pune apoi in tigaia cu ulei si se lasa la prajit pana ceapa devine aurie
-cand ceapa devine aurie se adauga ciupercile cubulete si se lasa la innabusit pana scade zeama(la foc potrivit)
-dupa ce a scazut zeama lasata de ciuperci se adauga sare si piper dupa gust,bulion(hjarta)si 1 cana de apa si se mai lasa pe foc pentru 10-20minute(eu am lasat 10 minute)
-se serveste calda si deasupra se presara patrunjel proaspat


Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Gatitul pentru incepatori Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino