Sarmale in foi de vita-de-vie

luni, 20 februarie 2012

Ingrediente pentru 25-30 bucati depinde de dimensiuni:

- vita de vie pentru sarmale
- 400-500g de carne tocata
- 1 ceapa medie
- orez cam 2/3 dintr-un pumn
- condimente: sare, piper, alte condimente
- suc de rosii/bulion
- apa

Mod de preparare:

- ceapa se curata, se spala, se toaca marunt
- orezul se alege si se spala
- se amesteca orezul, carnea tocata, ceapa si condimentele

- se spala bine vita de vie si se impaturesc sarmalele

- sarmalele obtinute se introduc intr-o oala, se introduce si restul de vita de vie tocata,se adauga apa cat sa le cuprinda si suc de rosii/bulion si se pun pe foc mic pana cand sunt gata



  * noi am servit sarmalele cu smantana

Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Gatitul pentru incepatori Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino