Ingrediente:
1 cana si jumate de faina
70g unt
5 linguri zahar
1 albus
2 linguri suc de portocale
Mod de preparare:
-faina se amesteca cu untul.

-se adauga albusul

-se adauga zaharul si sucul de portocale

-se intinde aluatul, se taie cu forme, se aseaza in tava unsa cu ulei si acoperita cu foaie de copt si -se tine la cuptor timp de 10 minute
*inainte de a fi bagate la cuptor:

*dupa ce au fost scoase:

*ornate

Pofta buna!
1 cana si jumate de faina
70g unt
5 linguri zahar
1 albus
2 linguri suc de portocale
Mod de preparare:
-faina se amesteca cu untul.

-se adauga albusul

-se adauga zaharul si sucul de portocale

-se intinde aluatul, se taie cu forme, se aseaza in tava unsa cu ulei si acoperita cu foaie de copt si -se tine la cuptor timp de 10 minute
*inainte de a fi bagate la cuptor:

*dupa ce au fost scoase:

*ornate

Pofta buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu