Aceasta este reteta dupa care facem de fiecare data pizza.
Ingrediente(pt 2 tavi cu aluat pufos):
1kg faina
drojdie cat o nucsoara mai mare
sare
3 oua
bulion(jumate de borcan pt o tava)
un pic de apa si margarina
ciuperci,parizer,cabanos,masline,cascaval
Mod de preparare:
-se cerne faina,se pune in lighean,se adauga sare, iar apoi se incalzeste un pic de apa si se pune la inmuiat drojdia
-se da la crescut cam 30 minute
-se pune pe masa un pic de ulei.se rupe aluatul in 2 si se intinde
-se pune aluatul in tava unsa cu margarina sau ulei,apoi se pune cam jumatate din urmatoarea compozitie:3 oua,condimente si jumate de borcan de bulion
-se adauga ingredientele taiate
-se adauga si cascavalul
-se da la cuptor pt 30-35 minute(depinde de cuptorul fiecaruia)
O "feliuta"tare delicioasa pentru voi:
Pofta buna!
Ingrediente(pt 2 tavi cu aluat pufos):
1kg faina
drojdie cat o nucsoara mai mare
sare
3 oua
bulion(jumate de borcan pt o tava)
un pic de apa si margarina
ciuperci,parizer,cabanos,masline,cascaval
Mod de preparare:
-se cerne faina,se pune in lighean,se adauga sare, iar apoi se incalzeste un pic de apa si se pune la inmuiat drojdia
-se da la crescut cam 30 minute
-se pune pe masa un pic de ulei.se rupe aluatul in 2 si se intinde
-se pune aluatul in tava unsa cu margarina sau ulei,apoi se pune cam jumatate din urmatoarea compozitie:3 oua,condimente si jumate de borcan de bulion
-se adauga ingredientele taiate
-se adauga si cascavalul
-se da la cuptor pt 30-35 minute(depinde de cuptorul fiecaruia)
O "feliuta"tare delicioasa pentru voi:
Pofta buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu