Varza cu carne de vita

duminică, 28 martie 2010



Ingrediente:

-varza(1 kg si ceva)
-2 cepe medii
-carne de vita
-bulion
-sare, piper, knorr

Mod de preparare:

- se taie ceapa, se caleste in tigaie cu un pic de ulei
- se taie varza; se pune intr-o oala maare cu 2 cani de apa(impreuna cu ceapa)

- se taie carnea de vita(trebuie multa rabdare-a fost prima oara cand am operat astfel de carne); se pune intr-o tigaie cu 1 cana de apa si delicat/condimente si se lasa la fiert cam 40 minute.cand nu mai e apa in tigaie mai adaugati(eu am pus in total de 3 ori)

- cand e gata carnea se adauga peste varza, se pune sare si piper

- intr-un castron se pun 3 linguri de bulion si ceva apa ca sa il subtieze.se adauga peste varza si se mai lasa sa dea in clocot de 2-3 ori

*ma bucur ca mi-a iesit ca a mamei&bunicii:f buna si gust dulceag

Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Gatitul pentru incepatori Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino