Negresa de post

marți, 30 martie 2010


Ingrediente
1,5 cana zahar,
1,5 cana apa
1 cana ulei
3 cani faina
3 linguri cacao
1 praf copt
un varf cutit sare
zahar vanilat
esenta de vanilie

Mod de preparare :

-se pune intr-un bol mai mare zaharul, apa, cacaua, faina, sarea, zaharul vanilat si esenta si se amesteca bine bine



-se pune apoi praful de copt stins cu otet sau cu zeama de lamaie

-se adauga putin cate putin si uleiul; se pune compozitia intr-o tava tapetata cu margarina
-se da la cuptor la foc mic pt 30-40minute

-se orneaza cu nuci pisate, nuca de cocos sau zahar

*feliute

*sau compozitia pusa in forme de muffins


Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Gatitul pentru incepatori Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino