Chec cu rom

miercuri, 14 iulie 2010



Ingrediente:
200g unt
200g zahar
1 zahar vanilat
4 oua
300g faina
100g amidon alimentar
1 praf de copt
1/2 esenta de rom
1 lingura cacao

Mod de preparare:

-untul se freaca spuma cu zaharul si zaharul vanilat apoi se adauga, pe rand, ouale



-faina se amesteca cu amidonul si praful de copt si se incorporeaza cu grija cu compozitia de mai sus



-se adauga cacao si se amesteca bine bine


-intr-o tava de chec/cozonac se pune hartie de copt, se adauga compozitia, se niveleaza si se da la cuptorul preincalzit, la foc mic, pt 50-60minute(testati cu scobitoarea)




*feliute

Este absolut delicios si pufos.

Pofta buna.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Gatitul pentru incepatori Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino