Aceasta reteta este primita de la o verisoara.
Ingrediente:
- un pachet de lasagna Barilla
- parmigiano
- prosciutto
- ciuperci
* pentru sosul Bechamel
- 0.9l lapte
- 50g de faina
- 50g de unt
- sare
* se pregateste sosul Bechamel
- se pune laptele la fiert
- deoparte se topeste untul si se adauga faina, amestecand bine timp de 2
minute; se ia de pe foc si se adauga treptat laptele fiert, amestecand
incontinuu
- se pune compozitia de mai sus pe foc pana aproape da in clocot
- la sfarsit se adauga sarea
- intr-un vas se adauga un polonic mic de sos Bechamel si se intinde bine
- se repeta operatiunea de 4 ori iar la sfarsit se adauga un pic mai mult Parmigiano
- lasagna obtinuta se da la cuptor la 220 grade pentru 20 minute; dupa ce a
fost scoasa din cuptor trebuie lasata 10 minute si abia apoi servita



Pofta buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu