Chocolate crinkles

duminică, 20 ianuarie 2013

 
Dupa aceasta reteta! Rezulta niste biscuiti super ciocolatosi fffff deliciosi si pufosi care sunt foarte buni chiar si dupa 2 zile(daca mai raman :)) ).

Ingrediente(pentru aproximativ 40 bilute):

- 60g unt
- 225g ciocolata amaruie
- 100g zahar
- 2 oua mari
- 225g faina
- un praf de sare
- 1 lingurita praf de copt
- zahar pudra si zahar tos

Mod de preparare:

- se topesc in bain marie ciocolata cu untul
- oualele si zaharul se mixeaza bine
- se adauga ciocolata topita si se amesteca bine
- se adauga faina+sare+praf de copt si se amesteca bine
- compozitia se da la frigider pentru 1-2 ore
- zaharul pudra si zaharul tos se pun separat in 2 farfurii adanci
- se ia din frigider compozitia rezultata si se formeaza bilute care se trec prin zaharul tos si apoi prin zaharul pudra


- se da totul la cuptor la 170g pentru 8-9 minute(chiar daca sunt ffffff moi biscuitii-dupa ce se racesc se mai intaresc--asa ca lasati-i in tava, in afara cuptorului, 5 minute  si apoi ii asezati pe farfurie/platou si apoi puneti restul de bilute care trebuie introduse in cuptor)
*odata nu am pus decat zaharul tos(am renuntat la zaharul pudra)

Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Gatitul pentru incepatori Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino