Lasagna cu ciuperci si prosciutto

miercuri, 7 noiembrie 2012

Aceasta reteta este primita de la o verisoara.

Ingrediente:

- un pachet de lasagna Barilla
- parmigiano
- prosciutto
- ciuperci
* pentru sosul Bechamel
- 0.9l lapte
- 50g de faina
- 50g de unt
- sare
Mod de preparare:
* se pregateste sosul Bechamel
- se pune laptele la fiert
- deoparte se topeste untul si se adauga faina, amestecand bine timp de 2 minute; se ia de pe foc si se adauga treptat laptele fiert, amestecand incontinuu
- se pune compozitia de mai sus pe foc pana aproape da in clocot
- la sfarsit se adauga sarea
- intr-un vas se adauga un polonic mic de sos Bechamel si se intinde bine
- se adauga prosciutto, ciuperci si parmigiano
- se repeta operatiunea de 4 ori iar la sfarsit se adauga un pic mai mult Parmigiano
- lasagna obtinuta se da la cuptor la 220 grade pentru 20 minute; dupa ce a fost scoasa din cuptor trebuie lasata 10 minute si abia apoi servita


Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Gatitul pentru incepatori Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino